2 SAĞLIK ÇALIŞANI FECİ KAZADA CAN VERDİ

TAKİP ET

Muğla'nın Menteşe ilçesinde, Denizli istikametinden gelen bir kamyonetle çarpışan otomobilde, Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli Cuma Arat (24) ve Havva Kaplan (29) isimli sağlık çalışanları hayatını kaybetti.

Muğla'da Trajik Kaza: 2 Sağlık Çalışanı Hayatını Kaybetti

Kazada, kamyonette bulunan 3 kişi de yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Ortaköy Kavşağı'nda meydana geldi. Cuma Arat'ın kullandığı otomobil, kavşaktan dönmek isteyen Andaç Güven'in yönetimindeki kamyonetle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan otomobil, yol kenarındaki tarlaya uçtu. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, otomobil sürücüsü Cuma Arat ve araçtaki Havva Kaplan'ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Cuma Arat ile Havva Kaplan'ın cansız bedenleri, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Muğla Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. Ölenlerin Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sekreter olarak görev yaptığı öğrenildi.

Kazada yaralanan kamyonet sürücüsü Andaç Güven ile araçtaki diğer 2 kişi ise sağlık ekiplerince çevredeki hastanelere kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı ve soruşturma devam ediyor.

Bu acı olay, Muğla'da büyük bir üzüntüye sebep oldu. Kazada hayatını kaybeden sağlık çalışanlarına Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar diliyoruz.

Mağla Menteşe Trafik kazası Ölül Öyüm Yaralı