25 YAŞINDAKİ GENÇ METRODA CANINA KIYDI

TAKİP ET

İstanbul'da, M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattının Şişli-Mecidiyeköy istasyonunda 25 yaşındaki bir genç, intihar ederek hayatına son verdi.

25 Yaşındaki Genç, Mecidiyeköy Metro İstasyonunda İntihar Etti

Olayın ardından metro işletmecisi tarafından yapılan açıklamalara göre, Şişli-Mecidiyeköy istasyonu geçici olarak kapatıldı ancak seferler daha sonra normale döndü.

Metro İstanbul yetkilileri, ilk açıklamalarında, "M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattı Şişli-Mecidiyeköy istasyonunda bir yolcumuzun intihar girişiminde bulunması nedeniyle Şişli-Mecidiyeköy istasyonumuz işletmeye kapatılmıştır" dedi. Seferlerin diğer istasyonlar arasında devam ettiği ve Gayrettepe-Osmanbey arasında ring seferlerinin yapıldığı bildirildi.

Öte yandan, yaşamını yitiren gencin cep telefonundan intihar notuna ulaşıldı. Notunda, "Ailemin sırtında bir kambur olup asalak gibi yaşamaya çalıştım. Hayallerimden vazgeçmeye zorladım. Ailemden özür dilerim" ifadeleri yer aldığı belirtildi.

Bu trajik olay, İstanbul'da toplu taşıma güvenliği ve gençlerin psikososyal destek ihtiyacı gibi konuları gündeme getirdi.

Şişli-Mecidiyeköy istasyonu Metro İstanbul M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattı Şişli-Mecidiyeköy istasyonu İntihar