ABDULLAH AVCI HAKEMDEN ÖZÜR DİLEDİ

TAKİP ET

Abdullah Avcı, Adana Demirspor Maçındaki Hakem İtirazı İçin Özür Diledi"

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Adana Demirspor ile oynanan maçın ardından yaptığı açıklamada, hakeme yaptığı itiraz nedeniyle özür diledi.

Avcı, Beşiktaş maçıyla birlikte oyun kalitelerinin arttığını ancak sonuç alamadıklarını belirtirken, son dört maçı kazandıklarını ve bu maçlarda gol yemediklerini vurguladı.

Maçın ilk yarısında keyif aldıkları bir oyun oynadıklarını ifade eden Abdullah Avcı, ikinci yarıda da fırsatlarının olduğunu belirtti.

Gelecek sezonun planlarını daha iyi yapabilmek için kazanmanın önemli olduğunu söyledi ve Afrika Kupası'ndan dönen oyuncuların fiziksel olarak daha iyi seviyeye geldiğinde performanslarının daha da artacağını dile getirdi.

Avcı, maç sırasında hakeme yaptığı iki pozisyonluk itiraz için özür dileyerek, sarı kart gördüğü pozisyonda hakemin haklı olduğunu kabul etti.

"Buradan özür diliyorum" ifadesini kullanan Avcı, takımındaki oyuncuların performansından da bahsederek, sakatlık konusunda Fernandez dışında bir sorun olmadığını belirtti.

Ayrıca, tribünlerden gelecek destekleri önemsediklerini ve çarşamba günü oynanacak kupa maçında taraftarları tribünleri doldurmaya davet etti.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı Adana Demirspor hakem İtiraz Özür