AKŞENER, ERDOĞAN'LA DİRSEK TEMASTAYDI

TAKİP ET

İYİ Parti'nin eski Genel Sekreteri Aytun Çıray, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Meral Akşener aracılığıyla Millet İttifakı'na sızdığını iddia ederek dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Aytun Çıray'dan Çarpıcı İddia: "Akşener, Erdoğan ile İletişim Halindeydi"

Çıray, "Meral Akşener, Erdoğan ile iletişim halindeydi ve 6'lı Masa'dan planlı bir şekilde ayrıldı" dedi.

Yerel seçimde beklenen sonuçları alamayan ve ardından büyük çapta istifalarla sarsılan İYİ Parti'nin kurucu Genel Sekreteri Aytun Çıray, çarpıcı iddialarda bulundu.

Partinin içindeki tartışmaların dinmediği bir dönemde Halk TV yayınına konuk olan Çıray, 14 Mayıs seçimlerine dair önemli bir detayı paylaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Meral Akşener aracılığıyla Millet İttifakı'na sızdığını öne süren Çıray, "Meral Akşener, Recep Tayyip Erdoğan ile doğrudan iletişimdeydi ve 6'lı masadan planlı bir şekilde ayrıldı" ifadelerini kullandı.

Gazeteci Timur Soykan'ın, "Erdoğan tarafından içeri bir sızma olduğunu mu düşünüyorsunuz? Öyle bir mühendislikten mi bahsediyorsunuz?" sorusuna ise Çıray, "İçeride doğrudan doğruya en üst düzeyde sızma olduğunu düşünüyorum. Zamanla elimizdeki bilgi ve belgeler artacaktır. Retrospektif olarak baktığımızda, biz tıpta böyle deriz; Bu aşamada teşhisi arttıracak bilgi ve belgelerin yavaş yavaş oluşmaya başladığını görüyoruz" şeklinde cevap verdi.

Aytun Çıray Cumhurbaşkanı Erdoğan