AKTARMA MERKEZİ'NE KORKUNÇ SALDIRI

TAKİP ET

Tabanca seslerinin yankılandığı İzmir'de, raylı sistem taşımacılığının gerçekleştiği Halkapınar Aktarma Merkezi'nin önünde korkunç bir olay yaşandı.

Kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi veya kişiler tarafından düzenlenen silahlı saldırı sonucunda Çetin Ermiş adlı 71 yaşındaki bir kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı.

Olay, saat 14.30 sularında Konak ilçesindeki Halkapınar Aktarma Merkezi'nde meydana geldi. Aktarma merkezinin önünde raylı sistem taşımacılığının yapıldığı sırada, silahlı saldırgan veya saldırganlar tarafından tabanca ile ateş açıldı.

Saldırı sonucu kurşunların hedefi olan Çetin Ermiş ile beraberindeki 2 kişi kanlar içinde yere yığıldı. Olay yerine ihbar üzerine sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla hastaneye sevk edilirken, maalesef sırtı, bacağı ve kasığından ağır yaralanan Ermiş, tıbbi müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yetkililer olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatırken, saldırının sebebi ve failleri hakkında henüz net bilgilere ulaşılamadı.

Halkapınar Aktarma Merkezi İzmir Silahlı saldırı ölü ve yaralılar Silahlı Saldırı Ölü ve yaralılar Çetin Ermiş Konak ilçesi