ALLAH'IN ADALETİ VAR, ONDAN KORKSUNLAR

TAKİP ET

Şahintepeliler Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına ve Eski Bakan, Yeni Belediye Başkan Adayı Murat Kurum'a seslendi: 'Hukuk tanımaz bu uygulamalardan bir an evvel geri dönün ve bizleri dikkate alın.'

Sabahın erken saatlerinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Halkalı Hizmet Binası ve TOKİ İstanbul Hizmet Binası önünde toplanan Şahintepeliler, “İmar oyununuzu mahkemeler bozdu. Mahkeme kararına uyun” pankartı açtı.

Açıklamaya katılanlar “Bu sürgün Murat Kurum’un mirasıdır”, “Sana TOKİ mi diyelim yoksa sen mi gerçek adını söylersin Toplu Rant İdaresi”, “Uçan arsalar kanal etrafında görüldü, hayaldi gerçek oldu”, “İmar sandık, rant çıktı” dövizleri taşıdı.

Basın açıklaması öncesi Evrensel’e konuşan Şahintepeliler, AKP’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Murat Kurum’a da tepkilerini dile getirdi:

“AKP, fakir fukaranın cebinde ne varsa aldı. Şimdi de evimizi almaya çalışıyorlar. Hep oyumuzu onlara verdik. Bizi hep mağdur ettiler, onlara bu seçimde oy moy yok.”

“Bizim hakkımızı versinler. Murat Kurum saraylarda yaşıyor, biz burada sefillik çekiyoruz” diyerek sözlerine başladı 56 yaşında olduğunu söyleyen bir Şahintepeli ve sözlerine şöyle devam etti:

“Biz arsalarımızı ne çilelerle aldık, yeri geldi aç kaldık, çocuklarımıza bir lokma ekmek veremedik. Ne zorluklarla aldık yerlerimizi. Bizim çocuklarımız askerlik yaptı, vergimizi veriyoruz. Oy verdik. Bizim oyumuzla bizim başımıza biniyorlar. Böyle kanunsuzluk olur mu? Allah’ın adaleti de var. Ondan korksunlar.”

Belediye Başkan Adayı Murat Kurum Şahintepeliler Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Halkalı Hizmet Binası ve TOKİ İstanbul Hizmet Binası