ALTAN ÖYMEN KÜTÜPHANESİ AÇILDI

TAKİP ET

Beşiktaş Belediyesi, Türkçe, İngilizce, Almanca ve Fransızca dillerinde toplamda yaklaşık 12 bin 500 kitap, dergi ve gazete barındıran Altan Öymen Kütüphanesi'ni hizmete açtı.

Zübeyde Ana Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen açılış törenine CHP önceki Genel Başkanı Altan Öymen'in yanı sıra birçok parti temsilcisi, gazeteci ve vatandaş katıldı.

Açılışta konuşan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, kütüphanenin Beşiktaş'a kazandırılmasının büyük bir gurur olduğunu ifade etti. Akpolat, "Altan Öymen Kütüphanemizle beraber Beşiktaş'ta dördüncü alanımızı oluşturmuş olduk. Burası ilçemizdeki üniversite öğrencilerinin ders çalışacağı ve bu zengin kütüphaneyi öğrencilerle bir araya getireceğimiz çok özel bir alan" dedi.

Öymen ise açılışta yaptığı konuşmada, kütüphaneye emeği geçen herkese teşekkür ederek, Beşiktaş'ın kültür merkezi olduğunu vurguladı. Ayrıca, kütüphanenin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Altan Öymen Kütüphanesi, Zübeyde Ana Kültür ve Sanat Merkezi'nde hizmet vermeye başladı. Ayrıca, açılışın ardından Prof. Dr. Ersin Kalaycıoğlu ve Altan Öymen'in katılımıyla "Türkiye'de Yerel Seçimler" adlı bir panel düzenlendi.

Zübeyde Ana Kültür ve Sanat Merkezi Altan Öymen Kütüphanesi Beşiktaş Belediyesi