ARKADAŞIMIZA ACİL ŞİFALAR DİLİYORUZ

TAKİP ET

Turkhabermedya.com'un İzmir temsilcisi Hafize Sönmez geçtiğimiz günlerde bozulan sağlığı sebebiyle kaldırıldığı Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ameliyat oldu.

"Turkhabermedya.com'un İzmir Temsilcisi Hafize Sönmez'e Geçmiş Olsun Diyoruz"

Turkhabermedya.com'un İzmir temsilcisi ve sevilen ismi Hafize Sönmez, geçtiğimiz günlerde ansızın bozulan sağlığı nedeniyle Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ameliyat oldu. Hafize Sönmez'in yoğun iş temposu nedeniyle yorgun düştüğü ve hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

Sönmez'in yakınları tarafından hastaneye getirildiği ve burada yapılan muayene sonucunda Üroloji Servisi'ne alındığı, doktor Cem Yücel tarafından ameliyat kararı verildiği ifade edildi.

Ameliyat, hastanenin A takımı olarak bilinen ekip tarafından gerçekleştirildi. Uzman Dr. Yusuf Arıkan ve Uzman Anestezist Dr. Sanem Gürtürk'ün görev aldığı ameliyat ekibinin başarılı operasyonundan sonra Sönmez sağlığına kavuştu.

Ameliyatın ardından bir süre hastanede tedavi gören Sönmez, geçtiğimiz günlerde taburcu edildi ve şu anda Konak'taki evinde istirahat ediyor.

Sönmez'e acil şifalar diliyor ve sağlıklı günler geçirmesini temenni ediyoruz.

Hafize Sönmez Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Cem Yücel Uzman Dr Yusuf  Arıkan Uzman anestezist doktor Sanem Gürtürk Üroloji Servisi