AYRILAN SEVGİLİSİNİ ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ

TAKİP ET

Aydın'ın Nazilli ilçesinde, 19 yaşındaki İbrahim Olece'nin henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştığı 17 yaşındaki kız arkadaşı Ömür Arslan'ı tabancayla öldürdükten sonra intihar ettiği bildirildi.

Aydın'da Şok Olay: 17 Yaşındaki Ömür'ü Öldürüp İntihar Etti

Olay, saat 09.30 sıralarında Nazilli'nin Uzun Çarşı bölgesinde meydana geldi. İbrahim Olece, bir süre önce ayrıldığı kız arkadaşı Ömür Arslan'ın çalıştığı iç giyim mağazasına gitti. Burada, sırt çantasından çıkardığı tabancayla Arslan'a doğrultarak onu mağaza içinde bir süre kovaladı. Ardından tetiğe basarak Arslan'ı sırtından vuran Olece, daha sonra aynı silahla intihar etti.

Olay yerine ihbar üzerine polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahalenin ardından Arslan'ın hayatını kaybettiği belirlenirken, şüpheli İbrahim Olece'nin de olay yerinde yaşamını yitirdiği tespit edildi. İkilinin cenazeleri, Nazilli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayı duyan aile yakınlarının büyük üzüntü yaşadığı ve bir araya gelerek sinir krizleri geçirdiği belirtildi. Polis ekipleri, toplanan kalabalığı dağıtmak için önlem aldı.

Ömür Arslan İbrahim Olece Nazilli Uzun Çarşı Nazilli Devlet Hastanesi morgu