BBP'Lİ DESTİCİ'DE UĞUR SORUNU MU VAR?

TAKİP ET

Amasya'nın Merzifon ilçesinde dün kaza geçiren Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici'nin makam aracını taşıyan çekici seyir halindeyken alev aldı.

Kazadan Sonra Aracı Yanan Destici, Seçimin Ertelenmesini İstiyor

Yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürülse de çekici kullanılamaz hale geldi. Bu olayın ardından BBP lideri Destici, tedavi sonrasında yaptığı açıklamada yerel seçimlerin ertelenmesi gerektiğini savundu.

Destici, "Bu hava koşullarında aslında yerel seçimlerin yapılmaması lazım. Mümkünse mayıs ayı sonu, haziran ayı başı gibi ya da sonbaharın başı gibi yapılmasının daha uygun olacağını düşünüyorum. Bu sadece bizim yapmış olduğumuz kazaya istinaden söylediğim bir şey değil. Hem seçime katılan partilerimiz, adaylarımız büyük zorluklar çekiyor hem de kış şartları eklenince süreç daha zor bir hale geliyor ve tabii ki kazalar da bir nevi kaçınılmaz bir son olarak karşımıza çıkıyor." şeklinde konuştu.

Öte yandan, çekici yangını sonrasında makam aracının da zarar gördüğü belirtildi. Yangınla ilgili soruşturma başlatılırken, çekici ile makam aracı incelenmek üzere otoparka çekildi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici Trafik Kazası Araç yangını