BİR DE DAĞ'IN 'BAŞKAN' OLDUĞUNU DÜŞÜNÜN

TAKİP ET

Menemen Belediyesi'nin önemli bir projesi olan 100. Yıl Köprülü Kavşağı, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Menemen'in Dev Projesi 100. Yıl Köprülü Kavşağı Hizmete Açıldı

Açılış törenine, Cumhur İttifakı'nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ ile AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan da katıldı.

Açılışta konuşan Dağ, Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan'ın üç yıl gibi kısa bir sürede AK Parti belediyeciliğinin en güzel örneklerini sergilediğini belirtti.

Dağ, açılışta yaptığı konuşmada, "Menemen'in 100. yılında bu önemli esere '100. Yıl Köprülü Kavşağı' adını verdik. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bize emaneti olan İzmir'imizin ve Menemen'imizin, onun çizdiği yolda hedef olarak belirlediği muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkılması için var gücümüzle çalışacağız. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında kadınıyla erkeğiyle gençliğiyle yaşlısıyla her bir ferdiyle şehrimizi hak ettiği yere taşıyalım. Gelin bayramdan önce bir bayram da 31 Mart'ta yaşayalım." dedi.

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili İnan ise Aydın Pehlivan'ın hayata geçirdiği projelerle ilçenin çehresini değiştirdiğini vurguladı.

Pehlivan ise köprülü kavşağı belediye bütçesinden yaptıklarını, ilçede "yapılamaz" denilen birçok projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Konuşmaların ardından dua edilerek köprülü kavşağın açılışı gerçekleştirildi.

Bu önemli projenin Menemen'e ve bölgeye hayırlı olması temennisiyle...

Menemen Belediyesi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan 100. Yıl Köprülü Kavşağı