BAŞKAN OLMADAN İZMİR'E HİZMET YAĞIYOR

TAKİP ET

Menemen Belediyesi'nin kendi kaynaklarıyla tamamladığı 460 metre uzunluğundaki 100. Yıl Köprülü Kavşağı, büyük bir törenle hizmete açıldı.

Hamza Dağ, 120 Günde Tamamlanan Köprülü Kavşağın Açılışında Projelerini Anlattı

Açılış törenine, Cumhur İttifakı'nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ ile AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan da katıldı.

Hamza Dağ, açılışta yaptığı konuşmada, Menemen Belediyesi Başkan Vekili Aydın Pehlivan'ın üç yılda gerçekleştirdiği başarılı projeleri övdü. Köprülü kavşağın trafiği rahatlatması gerektiğini belirten Dağ, belediye başkanı seçilmesi halinde kent genelinde 16 battı-çıktı ve köprülü kavşak yapmak istediklerini açıkladı.

Dağ, Menemen halkından seçimde destek isteyerek, projelerini anlattı ve 31 Mart'ı bir bayram olarak yaşamalarını önerdi.

Aydın Pehlivan da yaptığı konuşmada, projelerin Menemen'in çehresini değiştirdiğini vurgulayarak, "Hayal ettik, çok çalıştık ve başardık. Battı çıktımızı 120 gün gibi kısa sürede bitirdik ve şimdi de açıyoruz. Menemen trafiğini, İzmir trafiğini rahatlatacak bir eseri ilçemize kazandırmanın onur ve gururunu yaşıyoruz. İlçede 'yapılamaz' denilen birçok projeyi hayata geçirmekten mutluyuz" dedi.

Hamza Dağ, seçim çalışmaları kapsamında Buca ilçesinde bulunan Sebze ve Meyve Hali'ni ziyaret etti. Tıp Bayramı kapsamında da İzmir Eşrefpaşa Hastanesi'ni ziyaret ederek sağlık çalışanlarına ve hastalara karanfil dağıttı.

100. Yıl Köprülü Kavşağı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan