BİZ YAPTIKLARINIZDAN ÇOK UTANDIK YA SİZ

TAKİP ET

Türk sporunun iki koca çınarı olarak bilinen Galatasaray ve Fenerbahçe, 7 Nisan akşamı, unutulmayacak kötü bir anı bıraktılar bizlere. Tarihe kazınacak nitelikteki bu an, kelimelerin kifayetsiz kaldığı, hafızalardan silinmeyecek bir gece olarak kalacak.

Türk Futbolunun Kötü Anısı: Bir Utanç Vesikası

Kısa süren maçın ardından, utanması gerekenler yine utanmadı. Üstelik ekranlarda sırıtarak, hafife alınacak bir durumu ciddiye almayan tavırlar sergilediler. Türk futbolunu bu hale getirenler ve Şanlıurfa'da yaşanan olaylar karşısında yüzlerinin kızarması gerekirken, adeta aklımızla alay eder gibi gülümsediler.

Türk futbolu, tarihindeki en kara gecelerden birini yaşarken, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin bu durumu görmezden gelmeyi tercih etmesi, tüm bu yaşananların ne denli ciddiyetsiz bir şekilde ele alındığını gösteriyor.

Artık söyleyecek söz kalmadı. Türk futbolu, ciddiyet ve saygınlık noktasında derin bir çukurda ve acilen toparlanması gerekiyor.

Galatasaray fENERBAHÇE u19 Galatasaray - Fenerbahçe U19 Süper Kupa Finali Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi