BİZE OY VERMEZSENİZ AÇ KALIRSINIZ

TAKİP ET

AKP'nin Merzifon İlçe Başkanı ve avukat Abdullah Şahin, partisinin seçim çalışmaları kapsamında yaptığı konuşmada vatandaşı siyasi istikrarla tehdit etti.

AKP İlçe Başkanı Vatandaşı Siyasi İstikrarla Tehdit Etti: "Bize Oy Vermezseniz Aç Kalırsınız"

Şahin'in konuşmasında, "Eğer siyasi istikrar bozulursa, hükümetimiz bir adım geri giderse emekli ve memur maaşları yatmayabilir" şeklindeki ifadeleri dikkat çekti. Saymaz'ın paylaşımında, Şahin'in vatandaşı doğrudan tehdit ettiği ve "Bize oy vermezseniz aç kalırsınız" dediği vurgulandı.

Konuşmasında Şahin, "Bir gün paranın gelmediğini görürsek bankamatikten o zaman anlarız ki bu paranın gelmesi çok önemli bir şeymiş. Güneşin doğması nasıl önemli bir şeyse, o paranın bankamatikten gelmesi de önemli bir şey. O para gelmeyebilir mi? Evet, arkadaşlar, o para bir gün gelmeyebilir bankamatikten. Az bulduğunuz emekli maaşı da gelmeyebilir, çok bulduğunuz memur maaşı da gelmeyebilir. Niçin gelmeyebilir? Eğer ülkemizdeki düzen bozulursa, istikrar bozulursa hükümetimiz bir adım geri giderse maaşınız da gelmeyebilir. Geçiminiz de daralabilir" şeklinde konuştu.

Şahin'in sözleri, siyasi istikrarın ve hükümetin sağladığı sosyal yardımların oy üzerinden kullanılmasını eleştirenlerin dikkatini çekti ve tartışmalara neden oldu.

Merzifon İlçe Başkanı ve avukat Abdullah Şahin