BOL ÖDÜLLÜ DİZİDEN HAYRANLARINA MÜJDE

TAKİP ET

Geçtiğimiz haziran ayında ikinci sezonuyla ekranlara gelen ve büyük bir hayran kitlesi edinen The Bear dizisi, şimdi de dördüncü sezonuyla geliyor.

Restoran ve mutfak hayatını merkezine alan dizi, tüm dünyada büyük ilgiyle izleniyor. İkinci sezonun yayınlanmasının ardından ara veren dizi, şimdiden dördüncü sezon çekimlerine başladı.

FX tarafından yayınlanan dizi hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmamış olmasına rağmen, birçok kaynak dördüncü sezon çekimlerinin başladığını doğruladı. Dizinin dördüncü sezonunun çekimlerinin erken başlamasının nedeni, Hollywood'da popüler hale gelen oyuncu kadrosunun diğer projeleriyle çakışmaması olarak gösteriliyor.

The Bear, 2022'de yayınlanmaya başladığından bu yana izleyicilerin ve eleştirmenlerin büyük beğenisini kazandı. İlk sezonuyla Emmy Ödülleri'nde de önemli başarılar elde eden dizi, üçüncü sezonuyla bu yaz izleyicilerle buluşacak. Dördüncü sezon için henüz resmi bir prömiyer tarihi belirlenmedi.

Christopher Storer tarafından yaratılan dizinin başrollerinde Jeremy Allen White, Ebon Moss-Bachrach, Ayo Edebiri, Lionel Boyce, Liza Colón-Zayas ve Abby Elliott gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

The Bear Dizi Müjde Jeremy Allen White Ebon Moss-Bachrach Ayo Edebiri Lionel Boyce