BOŞANMAK İSTEYEN EŞİNİ VURDU

TAKİP ET

Samsun'un Bafra ilçesinde yaşanan şok edici olayda, İsmail Y. (70) isimli şahıs, boşanma davası açan eşi Yıldız Y.'yi (43) sokak ortasında tabanca ile vurduktan sonra intihara kalkıştı. Çiftin hastaneye kaldırıldığı ve durumlarının ağır olduğu bildirildi.

Samsun'da Şok Olay: Boşanma Davası Açan Eşini Vurdu, İntihara Kalkıştı

Sabah saatlerinde Kemalpaşa Mahallesi Tuna Sokak'ta meydana gelen olayda, İsmail Y. adlı şahıs, eşi Yıldız Y.'yi sokakta tabanca ile başından ve göğsünden vurarak ağır yaraladı. Kadın kanlar içinde yere yığılarken, İsmail Y. ise aynı silahla kendisine de ateş etti.

Olayın ihbar edilmesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar acil olarak ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Yıldız Y. Bafra Devlet Hastanesi'ne, İsmail Y. ise özel bir hastaneye götürüldü. Ancak her iki yaralının da durumunun ağır olduğu belirtildi.

Olay sonrasında güvenlik güçleri soruşturma başlatırken, İsmail Y.'nin ne gibi bir gerekçeyle eşini vurduğu ve intihara teşebbüs ettiği henüz netlik kazanmadı. Olayın ayrıntılarını araştırmak amacıyla detaylı bir soruşturma başlatıldı.

İsmail Y. Yıldız Y. Samsun boşanma davası