BRIDGET JONES 4 GELİYOR

TAKİP ET

Renee Zellweger'in başrolünde olduğu ve gişe rekorları kıran "Bridget Jones'un Günlüğü" serisi, 23 yıl aradan sonra dördüncü filmle devam ediyor. Çekimlerin Mayıs ayında Londra'da başlayacağı açıklanmış durumda.

"Bridget Jones Serisi Dördüncü Film İle Devam Ediyor"

Yeni film, Helen Fielding'in 2013 tarihli romanı "Bridget Jones: Çılgın Çocuk" üzerine kurulu olacak. Bu hikaye, sosyal medyada ve flört uygulamalarında gezinirken küçük çocuklarını bekar bir anne olarak yetiştiren Bridget Jones'u konu alıyor. Renee Zellweger, Bridget karakterine geri dönecek ve çekimler sırasında İngiltere’de yaşayacak bir ev arayışında.

Bridget Jones'un aşk yaşadığı Mark Darcy ve Daniel Cleaver karakterlerini canlandıran Colin Firth ve Hugh Grant'in de bu filmde rollerine geri dönmeleri bekleniyor. Film ekibine yakın bir kaynak, çekimlerin planlandığını ve tüm ön prodüksiyonların tamamlandığını belirtirken, Renee Zellweger'in Bridget'i yeniden canlandıracağına dair heyecanını dile getirdi.

Serinin son filmi "Bridget Jones'un Bebeği" 2016 yılında vizyona girmiş ve büyük ilgi görmüştü. Yeni filmde Bridget Jones'un hikayesi, önceki filmde başlayan aile hayatına odaklanmaya devam edecek.

Bridget Jones Mark Darcy Daniel Cleaver Colin Firth Hugh Grant Renee Zellwege Bridget Jonesun Bebeği Çılgın Çocuk