BU HALK SİZİ SANDIĞIN DİBİNE GÖMER

TAKİP ET

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin'in teşekkür konuşmasında yer aldığı bir etkinlikte önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Yavaş, herkesin eşit şekilde muamele görmesi gerektiğini ve aksi takdirde halkın bu duruma tepki göstereceğini vurguladı.

Yavaş, özellikle Mamak Belediyesi'nde kendisine yönelik karalama kampanyalarına ve ayrımcılık politikalarına değindi. Bu tür uygulamaların halk tarafından tepkiyle karşılandığını ve sandıkta cevabını bulduğunu belirtti. Yavaş, yeni seçilen 16 CHP'li belediye başkanına yönelik olarak da herkesi kucaklamaları ve herkese eşit davranmaları gerektiğini ifade etti.

Ayrıca, Yavaş, seçim sürecinde diğer partilere oy verenleri dışlamamak ve onlara da saygı göstermek gerektiğini vurguladı. Ötekileştirici bir dil kullanmamanın ve herkesi kucaklayıcı bir politika izlemenin önemine dikkat çekti.

Yavaş'ın açıklamaları, siyasette birlik ve beraberlik mesajı verirken, ayrımcılığın ve ötekileştirmenin reddedildiğini gösteriyor. Herkesin eşit haklara sahip olduğunu ve bu hakların korunması gerektiğini vurgulayarak, toplumda adil bir yapılanmanın önemine dikkat çekiyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin