BURSA'DA MUSTAFA BOZBEY DÖNEMİ BAŞLADI

TAKİP ET

Bursa'nın yeni Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, mazbatasını almasının ardından gerçekleştirilen devir teslim töreniyle görevine resmen başladı.

Bursa'da Mustafa Bozbey Dönemi Resmen Başladı

Binlerce vatandaşın kendisini karşıladığı törende konuşan Bozbey, "Önceliğimiz bütün Bursa olacak, Bursalının hakkını koruyacağız" dedi.

Bursa'da 31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerde Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mustafa Bozbey, görevini Büyükşehir Belediye Başkanvekili Oktay Yılmaz'dan teslim aldı. Tarihi Belediye Binası'nda düzenlenen devir teslim törenine, Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk, ilçe belediye başkanları ve binlerce vatandaş katıldı.

Bozbey, törende yaptığı konuşmada, "Bu başarının kahramanı tüm Bursalılardır" diyerek, şu mesajları verdi:

"Asıl işimiz şimdi başlıyor. Bursa'mızın Büyükşehir Belediye Başkanı olarak sizinle birlikte bu kenti çok daha ileriye taşıyacağız. Bugünden itibaren tertemiz bir sayfa açıyoruz. Yepyeni bir yönetim anlayışıyla kentimizi güzel günlere taşıyacağız. Artık geçmişi geride bıraktık. Kırgınlıkları, dargınlıkları unutup yepyeni günlere kucak açıyoruz. Allah mahcup etmesin. Umudumuz çok. Çalışma isteğimiz çok. Güçlüyüz, inançlıyız. Biz bu kent için çok şeyler yapacağız.

Yıllardır hayal ettikleriniz artık gerçek olacak. Oy veren vermeyen, herkesin büyük bir gururla, huzurla, mutlulukla yaşayacağı bir Bursa için size söz veriyorum. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ilkeleri her zaman yol göstericimiz olacak. Haktan yana, halktan yana adil bir yönetim anlayışını Bursa'ya getireceğiz. Yükümüz ağır ancak bu yükü sizinle sırtlayacağız."

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey Bursa