BURUN ESTETİĞİ İLE HAYATI KARARDI

TAKİP ET

Ankara'da yaşayan turizmci Gülizar Aras, 3 yıl önce yaptırdığı burun estetiği ameliyatından sonra yaşadığı sorunlarla karşı karşıya kaldı.

Burun Estetiği Ameliyatından Sonra Hayatı Kararan Turizmci

İstanbul Florya'da özel bir hastanede gerçekleştirilen ameliyat sonrasında, 6 ay sonra burnunun uç kısmında çökme ve ödem meydana geldi. Aynı doktor tarafından üst üste 2 kez daha ameliyat edilen Aras, ancak her seferinde durumun daha da kötüleştiğini belirtti.

Bu süreçte işinden ayrılan ve burnundaki şekil bozukluğu nedeniyle düğününü iptal eden Aras, doktor hakkında suç duyurusunda bulundu ve 1 milyon liralık tazminat davası açtı.

Aras, yaşadığı bu deneyimi şu sözlerle aktardı: "İlk ameliyattan sonra burnumdaki şekil bozukluğunu fark ettim. Doktor hatasını kabul etti ve bunu düzelteceğini söyledi. Ancak ikinci ameliyat sonrasında sorun daha da büyüdü. Son ameliyatımı yaptırdıktan sonra ise burnumda komple doku kaybı yaşadım. Bu durum beni psikolojik olarak da olumsuz etkiledi. Dışarıya çıktığımda insanlar öcü gibi bakıyor. İş başvurularım reddediliyor çünkü dış görünüşe bakılıyor."

Aras'ın avukatı, müvekkilinin uğradığı maddi ve manevi kayıplar için tazminat talep ettiklerini belirtirken, doktorun sorumluluğunu ve yaşanan hukuki süreci detaylı bir şekilde açıkladı. Aras ve avukatı, adaletin sağlanması için hukuki mücadeleyi sürdüreceklerini vurguladılar.

Burun Estetiği Ameliyatı Gülizar Aras