ÇAMAŞIR MAKİNESİNE GİREN ÇOCUK CAN VERDİ

TAKİP ET

Adana'da yaşanan trajik bir olayda, ceza infaz koruma memuru Tayfur Karacan'ın 3 yaşındaki kızı Elif Ayyüce Karacan, evde girdiği çamaşır makinesinde havasız kalarak can verdi. İşte yaşananlar:

Çamaşır Makinesine Giren 3 Yaşındaki Çocuk Can Verdi

Tayfur Karacan ile Yüreğir Devlet Hastanesi'nde çalışan Suna Karacan, işe gitmek için evden ayrıldıktan sonra çocuklarını evde bıraktı. Ancak öğle saatlerinde büyük kızları Zeynep Hilal, annesini arayarak kardeşi Elif'in kaybolduğunu bildirdi.

Annesine haber verilmesinin ardından Alparslan Karacan, kardeşi Elif'i çamaşır makinesinin içerisinde kapalı kaldığını fark etti ve hemen dışarı çıkardı.

Eve dönen baba Tayfur Karacan, Elif'in kalbinin durduğunu fark ederek hemen suni teneffüs ve kalp masajı yapmaya başladı. Babası tarafından müdahale edilen Elif'in kalbi yeniden çalıştırıldı ve acilen hastaneye götürüldü.

Ancak tüm müdahalelere rağmen Elif Karacan, dün gece saatlerinde yaşamını yitirdi. Adana Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsinin ardından Elif'in cenazesi, defnedilmek üzere Ankara'ya götürüldü.

Bu trajik olay, ailenin ve çevrelerindekilerin büyük üzüntüsüne neden oldu.

Elif Ayyüce Karacan Tayfur Karacan Suna Karacan Çamaşır makinesi Ölüm