CANDAN YÜCEER'E CANDAN KARŞILAMA

TAKİP ET

CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer, seçimle ilgili çalışmasını Şarköy'de sürdürdü

Şarköy ziyaretinde bir dizi etkinlik gerçekleştiren Dr. Yüceer'e, CHP Şarköy İlçe Başkanı Seyhan Altınay, Belediye Başkan Adayı Alpay Var, ilçe yöneticileri ve partililer eşlik etti.

Ziyaretler sırasında kadınlarla bir araya gelen Dr. Yüceer, "Ne güzelsin Şarköy’üm. Kadınlarımız bu kentte yaşamaktan gurur duyacak. Öznesi kadın olan projelerle candan, sımsıkı sarılacağız birbirimize" dedi. Şarköylü kadınların yoğun ilgisiyle karşılaşan Yüceer, kadınlarla birlikte fotoğraflar çektirdi.

Ayrıca, Şarköy Cemevi'ni ziyaret eden Dr. Yüceer, birlik katılım toplantısına katılarak Cemevi Başkanı Ali Akçay ve katılımcılara teşekkür etti. Esnaf ziyareti sırasında Şarköylü esnafın samimi ilgisi dikkat çekti. Esnafın sorunlarını dinleyen Yüceer, "Bu yolu birlikte yürüyor, hep beraber Tekirdağ’ımız için çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Şarköy Mürefte'de muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelen Dr. Yüceer, "Demokrasinin temel taşı muhtarlarımız ve güçlü toplumun simgesi sivil toplum örgütlerimizle bir araya geldik. Şarköy’ümüz için Tekirdağ’ımız için en güzelini el ele vererek oluşturacağız" dedi. CHP'nin Tekirdağ'daki seçim çalışmaları, partililerin ve adayın halkla buluşmasını içeren etkin bir şekilde devam ediyor.

CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer Şarköy Cemevi CHP Şarköy İlçe Başkanı Seyhan Altınay Belediye Başkan Adayı Alpay Var