ÇATIŞMANIN ZANLILARI GÜRCİSTAN'DA YAKALANDI

TAKİP ET

İstanbul Maslak'ta bir restoranın önünde gerçekleşen ve bir kişinin öldüğü silahlı kavga ile ilgili olarak aranan Ömer Roni Güneş ve Robin Baran Güneş kardeşler, Türkiye'den kaçak yollarla Gürcistan'a giriş yaparken TIR'da yakalandı.

Maslak'taki Çatışma Zanlıları Gürcistan'da Yakalandı

Sarıyer Maslak'ta, 17 Mart'ta bir restoranın önünde üç Türk uyruklu İsveç vatandaşı ile bir başka Türk uyruklu İsveç vatandaşı Mazlum Ayrancı arasında silahlı çatışma meydana gelmişti. Çatışmada, 26 yaşındaki Mazlum Ayrancı hayatını kaybetmişti.

Olayın ardından üç saldırgan kaçmıştı. Baba Tuncay Ayrancı, oğlu Mazlum'un İsveç'te 'uyuşturucu kaçakçılığı ve cinayete teşebbüs' suçlarından aranan Rawa Majid ile husumetli olduğunu ifade etmişti.

Polis ekipleri, saldırganların Mustafa Gümüş ile Ömer Roni Güneş ve Robin Baran Güneş kardeşler olduğunu tespit etti. İki kardeşin, İsveç'te uyuşturucu ticareti yapan ve firari konumda olan Rawa Majid'in adamı olduğu belirlendi.

Güneş kardeşler, amcalarından araç ayarlaması isteyerek Bodrum'a kaçtılar. Diğer şüpheli Mustafa Gümüş ise birkaç gün sonra gözaltına alındı ve sorgusunda olayın nedenini bilmediğini ifade etti.

Ömer Roni Güneş Robin Baran Güneş Mazlum Ayrancı Tuncay Ayrancı Rawa Majid Gürcistan Maslak Bodrum