ÇEYREK FİNALİN YOLU BU MAÇI ALMAKTAN GEÇİYOR

TAKİP ET

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'nde çeyrek finale yükselmek için Union Saint-Gilloise takımını Kadıköy'de ağırlıyor. İlk maçı 3-0 kazanan sarı-lacivertliler, bugün sahaya çıkarak avantajlarını korumaya çalışacaklar.

Belçika ekibi karşısında iki farklı mağlubiyet yaşasa bile çeyrek finale adını yazdıracak olan Fenerbahçe'de, temsilcimizin oyuncuları Krunic cezalı durumda. Becao, Çağlar, Bonucci ve King ise sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecek. Mert, Serdar Aziz ve Serdar Dursun ise UEFA listesinde yer almıyor.

Rakip takımda ise golcü oyuncu Amoura cezalı durumda. Teknik direktör İsmail Kartal'ın rövanşta da Batshuayi'yi ilk 11'de kullanacağı belirtiliyor.

İşte muhtemel 11'ler:

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Djiku, Oosterwolde, Ferdi, İsmail, Fred, Tadic, Cengiz, Szymanski, Batshuayi.

Union SG: Moris, Sykes, Montes, Machida, Terho, Sadiki, Vanhoutte, Puertas, Teklab, Nilsson, Safari.

Maçın başlama saati ise 20.45 olarak planlanıyor.

Teknik direktör İsmail Kartal, maç öncesi yapmış olduğu açıklamada, "3-0 kazandık ama turu daha geçmedik. Oyuncularımla konuştum, rehavet olmayacak. Hepsi maçın ciddiyetinin farkında" şeklinde konuştu. Toplantıya katılan Mert Hakan Yandaş ise Pendikspor maçındaki gol sevincine dair “Futboldaki herkese saygım var. Bu şekilde sevinmeye devam edeceğim” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Union Saint-Gilloise UEFA Konferans Ligi