CHP'Lİ VEKİLLERE 31 MART TALİMATI

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimler öncesinde parti milletvekillerine önemli bir talimat verdi.

Özgür Özel'den CHP Milletvekillerine 31 Mart Talimatı

Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin ve Genel Sekreter Selin Sayek Böke'nin imzasıyla tüm CHP milletvekillerine gönderilen yazıda, seçim gününde kendi seçim bölgelerinde bulunmaları gerektiği belirtildi.

Yazıda, Özel'in talimatları doğrultusunda, milletvekillerinin 31 Mart'ta kendi seçim bölgelerinde bulunmaları ve seçimle ilgili çalışmaları tamamlamaları gerektiği vurgulandı. Merkez Yönetim Kurulu tarafından yapılan herhangi bir farklı görevlendirme olmadığı sürece bu talimatın geçerli olduğu ifade edildi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in bu talimatıyla, parti milletvekillerinin yerel seçim sürecine aktif katılımının teşvik edilmesi ve seçim başarısının artırılması hedefleniyor.

Yazının sonunda ise milletvekillerine "gereğinin bilgilerine sunulması ve iyi çalışmalarının dileyenildiği" belirtildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel 31 Mart Pazar Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin Genel Sekreter Selin Sayek Böke