ÇOK GÜZEL DUYGULAR BESLİYORUM O'NA

TAKİP ET

Sinan Akçıl'dan Murat Kurum'a Övgü: 'Çok Güzel Duygular Besliyorum Ona Karşı

İktidar yanlısı şarkıcı Sinan Akçıl, AKP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum'a övgülerde bulunarak, ona duyduğu güzel duyguları dile getirdi. Akçıl, seçim şarkısı da yaparak, geceleri daha rahat uyumak için oyunu Murat Kurum'a vereceğini söyledi.

İçerik: İktidar yanlısı şarkıcı Sinan Akçıl, seçim çalışmaları kapsamında AKP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum'a övgülerde bulundu. Akçıl, yaptığı bir konuşmada, Kurum'u tanıdığı günden beri ona karşı güzel duygular beslediğini belirterek, geceleri rahat uyumak için oyunu Murat Kurum'a vereceğini açıkladı.

Ayrıca, Akçıl'ın Murat Kurum için özel olarak hazırladığı bir seçim şarkısı da bulunuyor. Şarkıcı, Kurum için bestelediği şarkıyla ilgili, "Umarım bütün sorunların üstesinden geleceğine eminim" ifadelerini kullandı. Sinan Akçıl'ın bu övgüleri ve seçim şarkısıyla, Murat Kurum'un kampanyasına olan destek ve katkısı ön plana çıkıyor.

Geçtiğimiz ay yapılan bir buluşmanın ardından sosyal medyadan Murat Kurum ile birlikte çektikleri bir fotoğrafı paylaşan Sinan Akçıl, "İstanbul'un geleceğine gülümseyerek ve umutla baktığımız bir an" notunu düşmüştü. Akçıl'ın açıklamaları ve desteği, seçim atmosferinde dikkat çekici bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

Sinan Akçıl Murat Kurum