DOKTORUNDAN GÖKHAN ÖZEN'E TEMAS YASAĞI

TAKİP ET

Ünlü şarkıcı Gökhan Özen, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, İzmir konserinin ardından ciddi bir enfeksiyon geçirdiğini açıkladı.

Doktorundan aldığı kesin uyarı üzerine artık imza günlerinde hayranlarıyla temas kurmaması gerektiğini belirtti.

Özen, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Son üç gündür ciddi bir enfeksiyonla yatıyorum, İzmir konserinin ardından. Doktorumdan kesin bir uyarı aldım. Artık imza günlerinde yüzlerce kişiyle temas kurmam yasaklandı."

"Kuruçeşme konserlerinde de yaşadığım bu enfeksiyonların salgın hastalıklardan kaynaklandığını ve temasla bulaştığını açıkladı."

"Doktorumdan kesin talimat var. Konserlerimden sonra sevenlerimle saatlerce fotoğraf çektirmeyi severek ve zevkle yapıyorum. Ama konser sonrası terim soğumadan gerçekleşen bu kulis seanslarında en az saatlerce yüzlerce kişiyle temas halinde olmanın beni 2. kez yataklara düşürdüğü günlerde doktorumdan kesin talimat var, bu temasları üzülerek sonlandırıyoruz."

"Temmuz ve Ağustos ayları dışında sağlık sebeplerinden dolayı kulis yapamayacağız. Sevenlerime bildirmek isterim. Konser sonrası kendi kararı ile bana ve ekibime baskı yapan ve kulis kapısını zorlayarak kırmaya çalışan sevenlerime böyle davranmamalarını rica ediyorum."

Bu açıklamalarıyla, sağlığını korumak adına fanlarını anlayışla davranmaya çağırdı.

Gökhan Özen Temas Hastalık Uyarı