EĞER BU PARTİYE GÖNÜL VERDİYSEN

TAKİP ET

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sarıyer'de bağımsız olarak aday olan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'e son kez 'çekilme' çağrısında bulundu.

Özel, bu çağrıyı, "Eğer gerçekten bu partiye gönül verdiysen bugün yarın açıklamanı yaparsın. Çekilirsin, pazartesi günü gelirim rozetimi kendim takarım" şeklinde ifade etti.

Özel, konuşmasında gençlere de hitap ederek, Atatürk'ün Cumhuriyet'i gençlere emanet ettiğini vurguladı ve gençlerin umutlarını kaybetmemeleri gerektiğini belirtti. Ayrıca, emeklilerin mücadelesine de değindi ve onların haklarını savunduklarını dile getirdi.

Sarıyer Belediye Başkan adayı olarak Mustafa Oktay Aksu'nun CHP'nin adayı olduğunu vurgulayan Özel, Şükrü Genç'e seslenerek, Sarıyer'de CHP'nin adayının Aksu olduğunu ve partinin belli bir adayı olduğunu söyledi. Bu nedenle, Genç'in bağımsız olarak aday olmasının AK Parti'nin gelme ihtimalini artırabileceğini ifade etti.

Özel, son olarak, Genç'e son kez çağrıda bulunarak, eğer Gerçekten CHP'ye gönül verdiyse, Genç'in çekilmesini istedi ve aksi takdirde kendisinin pazartesi günü gelip CHP rozetini kendisinin takacağını söyledi. Bu çağrının son olduğunu ve bundan sonra Genç'in çekilmemesi durumunda affedilmeyeceklerini belirtti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç