EKREM'İ KÖŞEYE SIKIŞTIRMAK İSTİYOR

TAKİP ET

Bu haberde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum'un Ekrem İmamoğlu'na yönelik sert eleştirileri ve mal beyanıyla ilgili iddiaları yer alıyor. İşte haberin özeti:

 

Murat Kurum'un Tepkisi: Sultangazi'de seçim otobüsünden halka seslenen Murat Kurum, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun mal beyanını eksik sunduğunu ve bu duruma tepki gösterdi. İmamoğlu'nun malını İstanbul'dan niye sakladığını ve neden mal beyanında bulunmadığını sordu.

İstanbul'daki Projeler: Kurum, İstanbul'da yapılan kentsel dönüşüm ve ulaşım projeleriyle ilgili İBB yönetiminin eleştirilerini de gündeme getirdi. Kendi projelerinin eleştirilmesine karşın İBB'nin yapmadığı işleri ve vatandaşların sorunlarını çözemediğini belirtti.

Mal Beyanı Sonrası İddia: Kurum'un iddiasına göre, İmamoğlu'nun mal beyanı sonrasında 1,5 milyar TL'lik malı ortaya çıktı. Bu iddia üzerine Kurum, İmamoğlu'na neden mal beyanında bulunmadığını sordu ve bunun 31 Mart'taki seçimlerde cevabının sandıkta verileceğini ifade etti.

31 Mart Seçimleri: Kurum, 31 Mart seçimlerinde İstanbul'da vatandaşların gereken cevabı vereceğini belirterek, İmamoğlu'nu eleştirdi ve CHP'nin genel başkanının başkanlığı kaybedeceğini, diğerinin ise tatile gideceğini öne sürdü.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum Ekrem İmamoğlu Mal Beyanı