ERDOĞAN'IN HEDEFİNDE YİNE İMAMOĞLU VARDI

TAKİP ET

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Büyük İstanbul Mitingi'nde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu hedef alarak konuştu.

Erdoğan, İstanbul'da: İmamoğlu'nu Hedef Aldı, Yeniden Refah'a Yüklendi

Ayrıca, 2023 seçimlerinde birlikte hareket ettikleri Yeniden Refah Partisi'ne (YRP) de isim vermeden eleştirilerde bulundu.

Erdoğan'ın konuşmasının önemli noktaları şu şekilde:

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu hedef alarak, "Bu Ekrem denilen arkadaş göreve gelince ne değişti?" diye sordu.

Yeniden Refah Partisi'ne (YRP) atıfta bulunarak, "Akıllı belediyecilik diyorlar ama akılsız belediyecilik yapıyorlar" şeklinde eleştirilerde bulundu.

İstanbul'daki metrolara ilişkin olarak, "Mevcut metroların tamamı bize aittir, bize. Bunları biz yaptık" ifadelerini kullandı.

İstanbul'un problemi olarak vizyon eksikliğini gösterdi ve İstanbul'u "Bu zat ne yaptı?" sorusuyla sorguladı.

İstanbul'daki kamu yatırımlarına değinerek, geçtiğimiz yıllarda yapılan yatırımları ve projeleri hatırlattı.

Yeniden Refah Partisi'ne (YRP) isim vermeden yüklenerek, "İstanbul, bir dönem Cumhur İttifakı'nın gölgesinde gezen, fakat şimdi tüm enerjisini ittifakın yara alması için harcayanların oyunlarına gelmez" dedi.

Erdoğan'ın bu konuşması, İstanbul'daki siyasi gündemi ve seçim öncesi atmosferi değerlendirdiği önemli bir açıklama olarak kaydedildi.

AKPli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Yeniden Refah Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Miting