ERSEN MARTİN'E HÜZÜNLÜ VEDA

TAKİP ET

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden eski milli futbolcu Ersen Martin, İzmir'de son yolculuğuna uğurlandı.

Ersen Martin'in cenazesi Bornova Yeşilova Mahallesi'ndeki Halife Ömer Camisi'ne getirildi ve cenaze namazı ikindi vakti kılındıktan sonra Işıkkent Mezarlığı'na defnedildi. Cenaze öncesinde Ersen Martin'in ailesi taziyeleri kabul etti.

Teknik direktör Rıza Çalımbay ve teknik direktör Servet Çetin, cenazeye katılarak duygularını paylaştılar. Çalımbay, Ersen Martin'in kaybıyla ilgili olarak şunları dile getirdi: "Haberini aldığımızda şok olduk. Sıkıntılar da yaşıyordu. Herkes elinden gelen gayreti gösteriyordu. Beraber çok çalıştık. Hepsinde de her şeyini veren karakterli, kişilikli bir arkadaşımızdı." Servet Çetin ise Ersen Martin'i genç yaşta kaybetmenin üzüntüsünü ifade ederek onun pozitif enerjisi ve neşesiyle camiada sevilen bir kişi olduğunu belirtti.

Cenazeye ayrıca Beşiktaş Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar da katıldı.

Aort damarı yırtılması sonucu uzun bir süre yoğun bakımda kalan ve rahatsızlığı devam eden 44 yaşındaki Ersen Martin, 19 Mart'ta vefat etmişti. Almanya'da doğan Ersen Martin, Türkiye'de birçok kulüpte forma giydi ve A Milli Takım'da da üç kez görev aldı.

Ersen Martin İzmir Bornova Cenaze Yeşilova Mahallesi Halife Ömer Camisi Işıkkent Mezarlığı Teknik direktör Rıza Çalımbay teknik direktör Servet Çetin