ERZURUM'DA KISKANÇLIK CİNAYETİ

TAKİP ET

Erzurum'un Palandöken ilçesinde, coğrafya öğretmeni Zülküf Böçkün'ün ebe-hemşire eşi Kadriye Böçkün ve kızı Asude Helen Böçkün'ü bıçaklayarak öldürdüğü bir olay yaşandı.

Saat 00.20 sularında Yunusemre Mahallesi'nde bulunan Sancak Sitesi'nde gerçekleşen olayda, Zülküf Böçkün'ün eşiyle yaşadığı aldatma şüphesiyle başlayan tartışma sırasında olay çıktı.

Tartışma esnasında Zülküf Böçkün, mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla eşi ve kızına saldırdı. Kız kardeşlerinin müdahalesiyle bir süre bıçağı elinden alınan Zülküf Böçkün, daha sonra tekrar mutfağa giderek başka bir bıçakla saldırısına devam etti. Bu korkunç saldırıda anne Kadriye Böçkün ve kızı Asude Helen Böçkün hayatını kaybetti. Zülküf Böçkün daha sonra kaçarak olay yerinden uzaklaştı.

Polis ekipleri tarafından takip edilerek Çat ilçesi girişinde yakalanan Zülküf Böçkün, sağlık kontrolünün ardından gözaltına alındı. Ölen anne ve kızın cansız bedenleri ise otopsi için Erzurum Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Zülküf Böçkün'ün bir lisede coğrafya öğretmeni olarak görev yaptığı ve psikiyatri tedavisi gördüğü öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Erzurum Palandöken Cinayet Zülküf Böçkün Asude Helen Böçkün Kadriye Böçkün