ESKİ DOSTTAN DÜŞMAN OLMAZ

TAKİP ET

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa'nın Turgutlu ilçesinde düzenlenen halk buluşmasında Meral Akşener'in eleştirilerine cevap verdi.

Özgür Özel'den Akşener'e Yanıt: "Eski Dosttan Düşman Olmaz"

Özel, kendisine bugüne kadar destek olanlara teşekkür ederken, 31 Mart seçimlerinde mağdur olan herkesi sandıklarda buluşmaya çağırdı.

Özel, seçim öncesinde emeklilerin sorunlarını gündeme getirdiğini ve yerel seçimlerin bu sorunları çözmek için önemli olduğunu vurguladı. Tarım kenti olan Turgutlu'da çiftçilerin hakkını savunacaklarını belirtti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Eski dosttan düşman olmaz" diyerek Meral Akşener'in son açıklamalarına yanıt verdi. Akşener'in eleştirilerine cevap verirken, "İstedikleri kadar gelsinler, istedikleri kadar sizi bile yanıltsınlar, bize saldırsınlar. Ben de kural şu, 'Eski dosttan düşman olmaz.' Atatürkçü, cumhuriyetçi, vatansever insanlar birbiriyle kavga etmez, birbirine çelme takmaz. Birbirine kötülük yapmaz" şeklinde konuştu.

Özgür Özel, Meral Akşener'in eleştirilerine karşı sakin bir tavırla yaklaşarak, "Canı sağ olsun, ablam benim" dedi. Konuşmasının sonunda seçim sürecinde istemeden üzdükleri herkese helallik diledi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener