FENER'İN U19'U GALATASARAY KARŞISINDA

TAKİP ET

Bugün, Türk futbolunun heyecan dolu mücadelelerinden biri olan 2023 Turkcell Süper Kupa için sahaya çıkacak olan Fenerbahçe, beklenmedik bir hamleyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray ile kozlarını paylaşacak olan Fenerbahçe, Türkiye Kupası'nı kazanmasına rağmen bu maça 19 yaş altı takımıyla çıkma kararı aldı.

Karşılaşma, Urfa 11 Nisan Stadı'nda saat 21.30'da başlayacak ve ATV'den canlı olarak yayımlanacak. Maçın hakemi Volkan Bayarslan olacakken, yardımcılıkları Serkan Ok ve Serkan Olguncan yapacaklar.

Fenerbahçe'nin bu kararı, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek finalinde Yunanistan ekibi Olympiakos ile deplasmanda yapacağı maç dolayısıyla Süper Kupa'nın ertelenmesini talep etmesine bağlanıyor. Ancak talepleri kabul edilmeyince, sarı-lacivertli ekip, Galatasaray karşısına genç yeteneklerle çıkmaya karar verdi.

Kulüp Başkanı Ali Koç, maç öncesinde yaptığı açıklamada, bu kararın alınmasında birçok seçeneğin değerlendirildiğini belirtti. Fenerbahçe'nin, bu garip Süper Kupa mücadelesiyle futbolseverlere unutulmaz anlar yaşatabileceği ise şimdiden merakla bekleniyor.

Fenerbahçe U19 Sparta Prag-Galatasaray Süper Kupa Volkan Bayarslan Serkan Ok Serkan Olguncan