FENERBAHÇE BUGÜN İYİ OYNADI

TAKİP ET

Belçika ekibi Union Saint-Gilloise'nin teknik direktörü Alexander Blessin, UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turunda Fenerbahçe'ye 3-0 yenildikleri maç sonrasında açıklamalarda bulundu.

Blessin, Fenerbahçe'nin haklı bir galibiyet elde ettiğini belirtti.

Maça iyi başladıklarını ancak oyunlarını sürdüremediklerini ifade eden Blessin, ilk 20 dakikada birçok korner şansı bulduklarını ancak bunları değerlendiremediklerini söyledi.

Fenerbahçe'nin gol bulmasıyla birlikte heyecanlandıklarını ve hızlı oynamak zorunda kaldıklarını aktaran Blessin, bu süreçte hatalar yaptıklarını ve kontrol hakimiyetlerinin azaldığını dile getirdi.

İkinci devrede ise orta sahada iyi oynadıklarını ancak 2. golün ardından işin zorlaştığını söyledi. Fenerbahçe'nin bugün iyi bir oyun sergilediğini kabul etmeleri gerektiğini belirten Blessin, önlerindeki maçlara odaklanmaları gerektiğini ifade etti.

Blessin, takımının top kayıplarının çok fazla olduğunu ve Fenerbahçe'nin kaliteli bir oyun sergilediğini belirtti. 3 gol yediklerini ve bu durumun bir deneyim olduğunu ifade eden Blessin, bu maçtan ders çıkarmaları gerektiğini belirtti.

Rövanş için mucizeye ihtiyaçları olduğu şeklindeki bir soruya ise, "Şu anda sonuç neyse odur. Eğer günün sonucu 0-1 olsa farklı düşünürdüm ama şu an durum ortada ve bu durumu kabullenerek önümüzdeki maçlara bakmalıyız." şeklinde cevap verdi.

Ayrıca, daha önce herhangi bir Türk kulübünden teklif almadığını da ekledi.

Alexander Blessin Union Saint-Gilloise Fenerbahçe