FUTBOLCU KADIN VAHŞİCE ÖLDÜRÜLDÜ

TAKİP ET

Arjantin'in Mendoza kentinde yaşayan Florencia Guinazu adlı genç futbolcu, eski eşi Ignacio Agustin Notto tarafından korkunç bir şekilde öldürüldü.

Guinazu'nun 5 ve 7 yaşlarındaki iki çocuğu, saldırı sırasında evdeydi ve komşuların durumu bildirmesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Guinazu'nun yakınları ve yetkililer, başarılı futbolcunun 5 ay önce eski eşini polise şikayet ettiğini ve uzaklaştırma cezası alması için uğraştığını belirtiyor. Ancak, Ignacio Agustin Notto'nun evde saldırıya uğrayan Guinazu'yu önce dövdüğü, sonra da boğazını sıkarak öldürdüğü ortaya çıktı. Notto'nun daha sonra olaydan kısa bir süre sonra intihar ettiği kaydedildi.

Yerel medya kuruluşu O Globo, Notto'nun pencere kenarına bir not bıraktığını ve bu notta "Polisi arayın. Çocuklar içeride yalnız" ifadesinin yer aldığını aktardı.

Guinazu'nun yer aldığı futbol takımı Club Atletico Argentino da, bu trajik olayı büyük bir üzüntüyle karşıladı ve kadın futbolunun yasta olduğunu belirtti. Ayrıca, kulüp açıklamasında, "BİZİ ÖLDÜRMEYİ BIRAKIN" çağrısı yapıldı.

Futbol kariyerinin yanı sıra sosyal medyada da aktif olan Guinazu'nun onbinlerce takipçisi bulunmaktadır. Bu cinayet ülke genelinde büyük bir infial yarattı.

Florencia Guinazu Arjantin Mendoza Ignacio Agustin Notto Cinayet Futbolcu kadın