HAK ETTİKLERİ ÖDÜLLER 5 AYDIR VERİLMEDİ

TAKİP ET

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin engelli sporculara verdiği ödül sözünü tutmaması kamuoyunda büyük bir tepkiye neden oldu.

Şahinbey Belediyesi Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı'nın şampiyonluğu üzerine alınan karara rağmen, yaklaşık 5 aydır ödülün ödenmemesi büyük bir hayal kırıklığı yarattı.

CHP'li Şahinbey Belediye Meclisi Üyesi Uğur Kalkan'ın açıklamalarına göre, ödülün verilmemesinin arkasında AKP'li belediye başkanları arasındaki çekişme olduğu belirtiliyor. Ancak bu çekişmenin, başarılı sporcuların hak ettikleri ödülü almasına engel olmaması gerektiği vurgulanıyor.

Kalkan'ın ifadelerine göre, ödülün gecikmesiyle ilgili olarak Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun dikkatine çağrıda bulunuldu. Başarılı sporcuların hak ettikleri ödüllerin bir an önce verilmesi gerektiği ve siyasi çekişmelerin bu süreci etkilememesi gerektiği belirtildi.

Ödülün gecikmesi, başarılı sporcuların emeklerinin ve başarılarının görmezden gelindiği bir durumu ortaya koyuyor. Bu durumun düzeltilerek sporcuların hak ettikleri ödülleri almaları için gerekli adımların atılması önem arz ediyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Şahinbey Belediyesi Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı CHPli Şahinbey Belediye Meclisi Üyesi Uğur Kalkan