İFTAR SAATİNDE İSTANBUL'DA TRAFİK KİLİTLENDİ

TAKİP ET

İstanbul'da her gün yaşanan trafik yoğunluğu, özellikle akşam saatlerinde artarak devam ediyor. İftara yetişmek isteyenlerin etkisiyle birlikte trafik yoğunluğu yüzde 80'e kadar ulaşıyor.

Anadolu Yakası'nda D-100 kara yolunun Kartal ile Kadıköy arasındaki bölümde ve TEM otoyolunda Sancaktepe ile Ataşehir arasında, Şile yolunda ise Altunizade ile Ümraniye arasında trafik yoğunluğu yaşanıyor. Bu bölgelerde araçlar güçlükle ilerliyor.

Avrupa Yakası'nda da durum pek farklı değil. D-100 kara yolunda Okmeydanı ile Zincirlikuyu arasında her iki yönde trafik durma noktasına gelmiş durumda. Maslak ile Hasdal arasında ise araçlar güçlükle ilerliyor.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden Avrupa Yakası'na geçişte trafik yoğunluğu Altunizade'den itibaren başlıyor. D-100 kara yolu Haramidere Kavşağı ve Hadımköy ile TEM otoyolu arasında her iki yönde araç yoğunluğu yaşanıyor.

Basın Ekspres Caddesi'nde de her iki yönde trafik ağır seyrediyor. D-100 kara yolunda Beylikdüzü ve Avcılar ile Küçükçekmece ve Avcılar arasındaki yan yolda trafik güçlükle ilerliyor. Bu durumda sürücülerin sabırlı olması ve trafik kurallarına uyarak dikkatli bir şekilde ilerlemesi önem taşıyor.

İftar saati İstanbul trafiği