SİYASETTEN İŞ DÜNYASINA HERKES VARDI

TAKİP ET

Uluslararası Bilim Düşünce ve Sanat Vakfı ve bağlı birimleri İstaf/IBC (İş Konseyi), İstaf/Kadın ve İstaf/Genç tarafından Bayrampaşa Wish More Otel' de tertiplenen 11. Geleneksel İftar Programına, yoğun ilgi

İSTANBUL - Uluslararası Bilim Düşünce ve Sanat Vakfı ve bağlı birimleri İstaf/IBC (İş Konseyi), İstaf/Kadın ve İstaf/Genç tarafından Bayrampaşa Wish More Otel’de düzenlenen 11. Geleneksel İftar Programı, TBMM Başkan Vekili ve Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul Milletvekili Celal ADAN başta olmak üzere, Ak Parti Milletvekilleri Adem YILDIRIM, Nilhan AYAN, Serkan BAYRAM, Harun KARACA, Mustafa BAŞ, Uluslararası Demokratlar Birliği Kurucusu Güleser TOPUZ, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila AYDINER ve Başkan Adayı Av. İlknur Kovaç BAYRAKTAR, MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar KABA gibi siyasetin üst düzey isimlerinin katılımıyla gerçekleşti.

Ayrıca, İstanbul'un neredeyse tüm kamu kurumlarının yöneticileri, hakimler, savcılar, akademisyenler, sanat camiası ve iş dünyasından da büyük bir katılım sağlandı.

TBMM Başkan Vekili Celal ADAN, İstaf Vakfı'ndan övgüyle bahsederek, teşkilat yapısının siyasi partilerin ilçe teşkilatlarıyla yarışır düzeyde olduğunu ve bu nitelikli, entelektüel kitleyi her kuruluşun toplayamayacağını vurguladı. Ayrıca, Türkiye'nin şehitleri ve Gazze katliamına da dikkat çeken ADAN, İstaf ailesine her zaman destek olacaklarını ifade etti.

MAZLUMLARIN SAVUNUCUSU OLACAĞIZ

İstaf Genel Başkanı Yakup Yılmaz ise konuşmasında üç önemli mesaj verdi. Uluslararası alanda, Filistin ve Gazze gibi dünyanın dört bir yanında mazlumların savunucusu olduklarını belirtti ve devam eden katliamların normalleşme sürecine girdiğini ve bunu unutturmayacaklarını söyledi. Ulusal alanda ise, STK temsilcilerini uyandırmak için daha fazla fayda üretmeleri gerektiğini ve bu tür örgütlerin sadece seçim zamanlarında akla gelmesinin yanlış olduğunu dile getirdi. Ayrıca, nitelikli insan gücünün sistem dışı bırakılmasının, siyasette ve bürokraside sorunlara yol açabileceğini vurgulayarak, liyakatsiz yöneticilerin yetkin olmayan kişiler tarafından çevrelenebileceğini ifade etti. Davetin özellikle bayan katılımcılar tarafından büyük takdir topladığı ve misafirlerin övgüsüne nail olduğu belirtildi

 

 

 

 

 

İSTAF Geleneksel İftar sofrasında Siyasiler, Akademisyenler, Sanatçılar , STK ve İş insanları