İSTANBUL'DA ÖLDÜREN LÜKS CİP KAZASI

TAKİP ET

İstanbul Eyüpsultan'da geçtiğimiz Cuma günü meydana gelen trajik bir kaza sonucunda, ATV gezisine çıkan Oğuz Murat Acı hayatını kaybetti.

İstanbul'da Lüks Cip Kazası: 16 Yaşındaki Sürücü Mısır'a Kaçtı

Acı'ya çarpan aracın sürücüsünün ehliyetsiz ve sadece 16 yaşında olduğu belirlendi. Kazanın ardından sürücü, annesi ile birlikte Mısır'a kaçtı.

Kaza, Kemerburgaz yolunda meydana geldi. Sarıyer'den 3 ATV motoru ile geziye çıkan arkadaş grubu, arızalanan bir ATV nedeniyle Kemerburgaz yolunda durdu. Oğuz Murat Acı, aracın ışıklarını yakarak diğer sürücülere önlem almaya çalıştı. Ancak bu sırada geçmekte olan bir lüks cip, duran araçlara çarptı. Çarpmanın etkisiyle 5 kişi ormanlık alana savruldu.

Kaza sonrasında olay yerinden kaçan cip sürücüsünün sadece 16 yaşında olduğu ve ehliyetsiz olduğu tespit edildi. Ayrıca sürücünün annesi ile birlikte Mısır'a kaçtığı belirlendi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, olay sonrasında şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldığını duyurdu.

Kazada hayatını kaybeden Oğuz Murat Acı'nın yanı sıra diğer yaralıların hastanede tedavilerine devam edildiği bildirildi. Ayrıca, kazaya karışan cipin çarptığı sulama kanalına saplandığı ve sürücüsünün olay yerinden kaçtığı ifade edildi. Emniyet, konuyla ilgili soruşturmanın devam ettiğini belirtti.

Oğuz Murat Acı İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mısır