İSTANBUL VE ANKARA ! YARINA DİKKAT

TAKİP ET

İstanbul Valiliği ve Ankara Valiliği, yarın kentlerinde beklenen şiddetli fırtına nedeniyle vatandaşları tedbirli olmaları konusunda uyardı.

İstanbul ve Ankara için Fırtına Uyarısı: Yarına Dikkat

İstanbul Valiliği'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, yarın sabah saatlerinden itibaren güney ve güneybatı, zamanla kuzeybatı yönlerden kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına beklendiği belirtildi. Açıklamada, fırtına nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulunuldu.

Ankara Valiliği'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ise Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi'nden alınan verilere göre, Ankara genelinde 25 Mart 2024 Pazartesi günü sabah saatlerinden itibaren güney ve güneybatı, zamanla kuzeybatı yönlerden kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına beklendiği belirtildi. Bu durumun ulaşımda aksamalara, çatı uçmasına, soba ve doğal gaz kaynaklı zehirlenmelere neden olabileceği vurgulandı. Dolayısıyla, vatandaşların bu olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları önemle tavsiye edildi.

Her iki valilik de halkın can ve mal güvenliğini sağlamak için gerekli önlemlerin alınacağını belirtirken, vatandaşların da uyarıları dikkate alarak gereken tedbirleri almaları önemle vurgulandı.

İstanbul Ankara Fırtına