İSYANI AYVALIK'A DEĞİL, İSYANI FAHİŞ FİYATLARA

TAKİP ET

Ünlü yapımcı Armağan Çağlayan, sosyal medya platformları üzerinden Türkiye'de artan fiyatlar konusundaki endişelerini dile getirmeye devam ediyor. Son olarak, Ayvalık Ticaret Odası'nın restoranlar için belirlediği fiyat listesini paylaşarak sert sözlerle tepki gösterdi.

Çağlayan, paylaşımında, "Bayram diye cozutmayın. Az yiyin. Edepli yiyin. Ayvalık Ticaret Odası'nın restoranlar için belirlediği fiyat listesi" ifadelerini kullandı. Bu paylaşımıyla, artan fiyatların bayram havasıyla uyumlu olmadığını ve insanların daha dikkatli olması gerektiğini vurguladı.

Daha sonra yaptığı bir başka paylaşımda Çağlayan, "Yalnız yanlış anlaşılmasın, ben Ayvalık'a değil, içinde bulunduğumuz ekonomik duruma itiraz ettim. Ülkenin neresine giderseniz gidin, aşağı yukarı aynı fiyatlar. Ve işletme sahiplerinin de yapacağı pek bir şey yok, maliyetler sebebiyle" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Çağlayan'ın paylaştığı fiyat listesine göre, kalamarın 700, karides güvecin 800, köftenin 600 ve bonfilenin bin liradan satıldığı görülüyor. Bu yüksek fiyatlar, ekonomik sıkıntılarla mücadele eden insanları daha da zor durumda bırakıyor.

Çağlayan'ın isyanı, toplumda artan fiyatlar ve ekonomik zorluklar konusunda duyarlılığın artmasına katkı sağlayarak, dikkat çekici bir şekilde kamuoyunu bilgilendiriyor.

Armağan Çağlayan Ayvalık Fiyatlar