İZMİR'DE ARABANIN BAGAJINDAN CESET ÇIKTI

TAKİP ET

İzmir'in Bornova ilçesinde korkunç bir olay meydana geldi. Park halindeki bir otomobilin bagajında bir erkek cesedi bulundu.

Yapılan incelemede, cesedin kuyumculuk yapan 68 yaşındaki Bekir Bozar'a ait olduğu belirlendi. Bozar'ın, alacak verecek meselesinden husumetli olduğu bir kişi tarafından tabancayla ensesinden vurularak öldürüldüğü ve cesedinin bagajda saklandığı ortaya çıktı.

Olayın perde arkasında, Bozar'a bir miktar para verdiği ve geri alamadığı iddia edilen F.B. (24) ve arkadaşı E.Ö. (24) yer alıyordu. Kemalpaşa Caddesi'nde yaşanan tartışmanın ardından F.B., kuyumcu Bekir Bozar'ı arabaya alarak ensesine üç el ateş ederek öldürdü. Ardından Bozar'ın cansız bedenini bagaja yerleştiren şüpheliler, otomobili özel bir hastanenin otoparkına bırakarak kaçtı.

Olayın ertesi günü, otomobilde bulunan E.Ö., 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak durumu ihbar etti. Polis ekiplerinin yaptığı incelemede, Bekir Bozar'ın cesedi bagajda bulundu. Bozar'ın cenazesi yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. E.Ö. gözaltına alınırken, olayın diğer şüphelisi olan F.B.'yi yakalamak için çalışmalar başlatıldı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Bekir Bozar Kuyumcu Cinayet İzmir