İZMİR'İ YATIRIM CENNETİNE DÖNÜŞTÜRECEĞİZ

TAKİP ET

Cumhur İttifakı'nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, MÜSİAD Lojistik Sektör Kurulu tarafından düzenlenen "Sürdürülebilirlik Odağında Lojistik Sektörü ve Gelecek Trendleri" ana temalı Türkiye İstişare Toplantısı'nın açılış oturumuna katıldı.

İZMİR - Hamza Dağ, burada yaptığı konuşmada, İzmir'in tarih boyunca medeniyetlerin kavuştuğu bir nokta olduğunu ve ticaretin kültürün merkezi olarak öne çıktığını belirtti.

Dağ, İzmir'in eşsiz potansiyelini en üst düzeye çıkarmak ve şehri daha yaşanabilir hale getirmek istediklerini vurgulayarak, "İzmir'imizin tarihini, kültürünü ve doğal güzelliklerini koruyarak, modern belediyecilik anlayışıyla kalkındırmayı hedefliyoruz. İş dünyasıyla olan işbirliğimizi güçlendirerek, İzmir'i bir yatırım cennetine dönüştüreceğiz." dedi.

Hamza Dağ'ın İzmir'in potansiyeli ve kalkınma hedefleri üzerine yapmış olduğu bu açıklamalar, İzmir seçmenine yönelik projelerine dair önemli bir bilgi vermektedir.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ MÜSİAD Lojistik Sektör Kurulu Sürdürülebilirlik Odağında Lojistik Sektörü ve Gelecek Trendleri