İZMİR İÇİN SON ŞANS BU OLSA GEREK

TAKİP ET

Türkiye, 31 Mart 2024 Mahallî İdareler Genel Seçimi'nde bugün 81 il, 973 ilçe ve 390 belde belediye başkanı ile 50 bin 336 muhtarı belirlemek üzere sandık başına gitti.

HAFİZE SÖNMEZ

İZMİR - Katılımın yoğun olması beklenen bugünkü seçimlerde aday olanlardan çok, onları seçecek yurttaşın vereceği karar çok önemli.

Oy verme işleminin sona erip oy sayım işleminin başlayacağı saat 17.00 sonrası yüreklerin ağızlara geleceği bir akşam ve gece yaşanacak. Milyonlarca vatandaş belki de ekranları başında sabahlayacak

Türkiye bir virajda. Bugünkü seçim; 22 yıldır Türkiye’ye hizmet ettiği kadar can yakmasıyla da bilinen, ülkeyi yoksullaştıran, fakiri daha fakir 5’li çeteyi her seçim sonrası daha da zengin eden Ak Parti’nin ilk ciddi yarayı alacağı seçimi olarak görülüyor

Turkhabermedya.com’un İzmir’de sevilen muhabiri Hafize Sönmez bugün hem oy atmaya gitti hem de vatandaşın nabzını tuttu.

Sönmez’in bire bir konuştuğu vatandaşlar önce muhabirimizi sonra haber merkezimizi şaşırttı.

Zira her CHP’nin seçim oy pusulalarına koyduğu odunlara, ceketlere oy veren İzmir’in Cumhuriyetçi, Atatürkçü, laik halkı 22 yıldan sonra ilk kez Ak Partili aday Hamza Dağ’ın ismini telaffuz ediyordu.

22 yıl önce İstanbul ve Ankara’nın isimlerinin arkasından geldiği İzmir 22 yıldır CHP yönetimindeki belediyeleri yüzünden şehir olmaktan çıktı ve güzelim şehir Türkiye’nin ilk kez megaköyü oyarak tarihe geçti.

İzmir, başkan olarak o koltuğa oturanların mide ile gelip midelerinin işkembeye dönüşmüş haliyle gittiği bir şehirdir

Bir kıta İzmir marşını ezberleyen ama marşı söylerken telafuzuyla mide bulandıran Doğu şivesiyle elit İzmirlilerin, canını sıkanların başkanlıklarından milletvekilliklerinden ve parti genel başkanlıklarından yılmış bir şehir artık.

Ak Parti’li bir adayın başkan seçilmesiyle İzmir’de özgürlüğe darbe vurulmaz. Aksine özgürlüğün sınırlarını daha da genişletecek bir adaydır Hamza Dağ.

İzmir bu seçimde de sağduyulu bir karar veremezse, 5 kocaman yıl daha yağmurlarda denizle bütünleşen sokak ve caddelerinden şikayet etmeyecek. Trafikten yakınmayacak, İZBAN’da yaşananlardan şikayet etmeyecek. Her biri bir köy olan ilçelerinin kent merkezi ile arasındaki ulaşım problemini bağrına basacak ve asla başkanına kızmayacak.

İzmir Ak Partili Hamza gelirse Asiye gibi kurtulacak

CHP gelirse 22 yıllık çilesine devam edecek

Bundan sonra bu ülkede İzmir’e acıyacak bir şehirde olmayacak

Gazeteci Hafize Sönmez Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkanı Hamza Dağ 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimi