ŞEHİR GÜZEL, İLÇE GÜZEL, BAŞKAN GÜZEL

TAKİP ET

Konak'ın yeni belediye başkanı seçilen Nilüfer Çınarlı Mutlu, mazbatasını aldı. Mutlu, açıklamasında, "Ülkemiz üzerindeki kaygıyı, mutsuzluğu, gelecek korkusunu attı ve 31 Mart akşamı içimize yepyeni bir umut doğdu" dedi

HAFİZE SÖNMEZ

İZMİR - Konak'ın yeni belediye başkanı olarak seçilen Nilüfer Çınarlı Mutlu, mazbatasını aldı. Mazbata töreni, tarihi Bıçakcı Han'da gerçekleştirildi ve CHP Konak İlçe Başkanı Ozan Ali İlgazi, meclis üyeleri ve ilçe yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşti.

Mutlu, mazbata alımı sırasında yaptığı açıklamada, seçim sürecinde görev alan tüm sandık kurulu üyelerine, okul sorumlularına ve seçim kuruluna teşekkür etti. Şeffaf, açık ve güzel bir seçim olduğunu belirten Mutlu, önlerindeki 5 yılda çok güzel işlere imza atacaklarını ifade etti.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlarken Mutlu, Türkiye'de büyük bir değişimin partileriyle başladığını ve bu değişimin bütün ülke tarafından benimsendiğini gördüklerini dile getirdi. Mutlu, 31 Mart akşamı ülkede umut dolu bir atmosferin oluştuğunu ve bu umudu taçlandırmak için 5 yıl boyunca örnek bir belediyecilik yapacaklarını söyledi.

İzmir'de aday gösterilen 9 kadın adaydan 8'inin seçildiğine dikkat çeken Mutlu, bu durumun kendisini çok mutlu ettiğini ve başarılarının devamını dilediğini belirtti. İzmir'de kadın belediye başkanlarının sayısının artmasıyla ilgili umut dolu sözler sarf eden Mutlu, 8 kadın belediye başkanının İzmir'de tarih yazacağını vurguladı.

Mazbata alım töreninin ardından Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma törenine katılan Mutlu, burada yaptığı konuşmada Türkiye'de yeni bir dönemin başladığını ifade etti. Mutlu, partisinin başarısıyla gurur duyduğunu ve halkın desteğiyle ülkenin dönüşümüne katkı sağlayacaklarını belirtti.

Konak Belediyesi'nde gerçekleşecek olan devir teslim töreni ise 4 Nisan Perşembe günü saat 11.00'da yapılacak.

Nilüfer Çınarlı Mutlu Konak Belediye Başkanı Mazbata Yerel 31 Mart 2024 Yerel seçimleri