KADIN BAŞKAN ÇEŞME İÇİN BÜYÜK ŞANS

TAKİP ET

Gazeteci Cemal Bilge, uzun yıllardır erkek başkanlar tarafından yönetilen Çeşme Belediyesi'nde 24 Mart 2024 tarihi itibarı ile bu kez bir kadın başkanın göreve gelecek olmasının kendisini mutlu ettiğini belirtti.

İZMİR -  Ünlü futbol adamı Mustafa Denizli'nin kızı Lal Denizli'nin Çeşme'ye aday olmasının CHP tarafından onaylanmasını olumlu bir gelişme olarak değerlendiren Bilge, hizmet bilincinden uzak herhangi bir erkek adayın yerine hizmet aşkıyla yanıp tutuşan genç bir kadına şans verilmesinin Çeşme için olumlu ve tarihi bir gelişme olduğunu kaydetti

Bilge, geçmişte belediye başkanlığı yapan erkeklerin Çeşme'yi sürekli gerilettiğini savundu ve "24 Mart 2024 Pazar günü yapılacak seçimle sandıktan kadın aday Lal Denizli çıkacak ve talihsiz ilçe Denizli ile birlikte önce büyük bir şansa ardından çok konuşulacak hizmetlere kavuşacak." dedi.

Çeşme için yeni bir dönemin başlayacağını söyleyen Bilge, kadın bir başkanın liderliğinde ilçenin daha iyi bir geleceğe sahip olacağına inandığını ifade etti.

Gazeteci Cemal Bilge CHP Çeşme Belediye Başkan adayı Lal Denizli Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli Teknik direktör Mustafa Denizli İzmir CHP Cumhuriyet Halk Partisi