KANAL İSTANBUL'U TARİHE GÖMECEĞİZ

TAKİP ET

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Pendik'teki bir mitingde konuşarak vatandaşlara seslendi.

Mitingde, İlçe'deki yaşanan afet ve çevre sorunlarına dikkat çekti. İmamoğlu, devlet yöneticilerinin ve ilgili bakanların bu konuda sessiz kaldığını, sorumluların hesap vermediğini belirtti.

İmamoğlu, hizmet anlayışlarının oy vermeyen herkese hizmet etmek olduğunu vurguladı ve bu yaklaşımın kendilerini diğerlerinden ayırdığını ifade etti. Özellikle Pendik ilçesinde gerçekleştirilecek projeler hakkında bilgi verdi ve önceki yönetimin ihale yapmasına rağmen işe başlamadığını, kendilerinin ise hızla projeleri hayata geçirdiklerini aktardı.

2019 seçimlerine de değinen İmamoğlu, rakiplerinin seçimi kazandıktan sonra yaptıkları iddialara dikkat çekti ve milletin bu duruma gereken cevabı sandıkta verdiğini belirtti.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'a da eleştiriler yöneltti ve Bakan'ın sık sık açıklama yapmasına tepki gösterdi.

Ayrıca, İmamoğlu, 17 bakanın İstanbul'da siyaset yaptığını belirterek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı da İstanbul'a davet etti. Geçmişte olduğu gibi şimdi de İstanbul'un misafir ağırlamaya hazır olduğunu dile getirdi ve Erdoğan'ı şehre davet etti.

Son olarak, Kanal İstanbul projesine de değinen İmamoğlu, projenin yanlışlıklarını ve zararlarını vurguladı ve bu tür yanlış girişimleri tarihe gömeceklerini ifade etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Pendik Kanal İstanbul