KATİL VE AİLESİ BABAMI SUÇLADI

TAKİP ET

Manken Özge Ulusoy'un babası Haydar Ulusoy, iki yıl önce Ankara'da Elif Nasır tarafından aracıyla çarpması sonucu hayatını kaybetmişti. Nasır, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Babasının mezarını ziyaret eden Ulusoy, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak büyük bir isyanını dile getirdi.

Ulusoy, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Öyle bir ateş ki içimizdeki hep yanmaya devam edecek. Hayatımız sen gidince durdu, hiçbir şey eskisi gibi değil artık. Ama sen her saniye bizimlesin baba. Can alıp da pişman olmayanlara cezalarını çekmeyi, pişman olmayı öğrenmeyi nasip et yarabbim. Senin ve tüm komşularının mekanı cennet olsun. Nur içinde uyuyun" ifadelerini kullandı.

Babasının ölümüne neden olan sürücünün serbest bırakılmasına tepki gösteren Ulusoy, sözlerine şöyle devam etti: "Bu arada babamı evinin önündeki yaya geçidinde gündüz vakti gayet açık bir havada azami hızın neredeyse iki katı yüksek bir hızda frene dahi basmadan katlettiği; video görüntüsü, bilirkişi raporu ve Adli Tıp Kurumu raporuyla ispatlanmış katilin 15 aydır hâlâ ehliyeti cebinde araba kullanabildiğini biliyor muydunuz?"

Ulusoy, katilin ve ailesinin babasını suçlayarak inkar ettiğini ve adli sürecin devam ettiğini belirtti. Adalet arayışının süreceğini ve babasının hakkı için mücadele edeceğini vurguladı.

Manken Özge Ulusoy Haydar Ulusoy Elif Nasır