KAZA İÇİNDE KAZA! 2 KİŞİ CAN VERDİ

TAKİP ET

İzmir'in Çiğli ilçesinde dün gece saatlerinde meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti.

Kaza, Anadolu Caddesi Çiğli Santral Durağı yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, cadde üzerinde aynı istikamette seyir halinde olan A.K. (31) yönetimindeki 34 KD 5060 plakalı otomobil ile E.C.İ. (27) yönetimindeki 34 ARZ499 plakalı otomobil, sol şeritte maddi hasarlı bir kaza yaptı. Kazaya karışan sürücüler ve araçlarda bulunanlar, kaza raporu hazırlamak için araçlarından indi.

Bu sırada, arkalarından hızla gelen A.E. yönetimindeki 35 KA 8817 plakalı otomobil, kaza nedeniyle cadde üzerinde bulunanların arasına daldı.

Kazada, Taşdelen (31) ve Turan Taşdelen (58) ile elektrikli scooter sürücüsü A.B.S. hayatını kaybetti. Bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevre güvenliğini sağlayarak trafik akışını yönlendirirken, sağlık ekipleri yaralılara müdahale etti.

Kazada yaralananlar arasında A.K. (31), M.Ü. (22), G.Ü. (25), A.A., T.Ç., A.B.S. ve A.E. bulunuyordu. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından çevredeki hastanelere götürüldü.

İsmail Taşdelen ve Turan Taşdelen'in cansız bedenleri, yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

E.C.İ. Kaza İzmir Çiğli A.B.S. Turan Taşdelen